Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
Handbeschilderde 3-delige Nature tulpenvaas van Heinen Delfts Blauw met kunst bloemen

Heinen Delfts Blauw in winterpaleis Het Loo

Geschreven door Martijn Op

Bezoek het sfeervolle winterpaleis Het Loo. Tot en met 5 januari is Paleis Het Loo omgetoverd tot winterpaleis en Heinen Delfts Blauw heeft speciaal hiervoor een aantal prachtige, handbeschilderde vazen beschikbaar gesteld. Echt een bezoekje waard!

Foto's: Paleis Het Loo.

Stap binnen bij een sprookjesachtige wereld vol uitbundig en feestelijk gedekte tafels. In het winterpaleis staat tot en met 5 januari de 'Gedekte Tafeltentoonstelling'. Ontdek hier alles over het reilen en zeilen achter de schermen bij het organiseren van een koninklijk diner. De feestelijke tafels zijn een lust voor het oog en bloemen mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Bloemen komen pas echt tot zijn recht in schitterende, handbeschilderde Delfts blauwe vazen van Heinen Delfts Blauw. 

Het winterpaleis is een uitje voor het hele gezin, want naast de tentoonstelling is er nog veel meer te doen. Schaats een rondje op de ijsbaan, volg een leuke kerstworkshop of ontdek bijzondere verhalen van het paleispersoneel tijdens de theatertour door de keuken en de linnenkamer! Plan je bezoek op de website van Winterpaleis Het Loo.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

2023: het jaar van Vermeer

Het jaar 2023 is het jaar van Vermeer. Verschillende musea en omroepen besteden extra aandacht aan één van de bekendste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis. Ook Heinen Delfts Blauw eert deze oud-Hollandse meester met een speciale Vermeer collectie.

Wandborden aan de muur Bloemen stilleven, Vlinders, Melkmeisje Heinen Delfts Blauw

Wandborden aan de muur

Laat de creativiteit maar stromen met deze nieuwste trend op het gebied van muurdecoratie. Rechthoekige schilderijen maken plaats voor ronde wandborden en daarmee verdwijnen ook alle strakke lijnen, vaste kaders en begrenzingen. Voor je ligt een eindeloze mogelijkheid om te decoreren en te combineren. Wij laten je zien hoe je dat doet!

Handbeschilderde 'Nature' vazen groot en klein Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Nature Design collectie

Bewonder onze nieuwste Nature Design collectie van Wilma Plaisier. De traditioneel gevormde vazen vallen op door een combinatie van onze herkenbare Delfts blauwe kleuren en het gebruik van verschillende groentinten. Het decor bestaat uit verwijzingen naar de natuur, maar er zijn ook elementen uit de jugendstil in verwerkt.