Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Gekleurde vazen voor een fleurig interieur

Geschreven door Martijn Op

Gekleurde vazen in alle soorten en maten. We hebben van Stapelgekte allerlei mooie combinaties, maar daar kun je dus ook zelf mee aan de slag! Ben je op zoek naar een gekleurde vaas die je helemaal naar eigen smaak kunt maken? Dan is deze collectie precies wat je nodig hebt. Geel, groen, blauw, rood, goud, zwart of toch onze favoriet: Delfts blauw. Je kunt hem helemaal samenstellen zoals jij denkt dat het het beste bij jou en je interieur past. En nog beter: ben je toe aan een nieuwe sfeer? Dan vervang je simpelweg een van de onderdelen en je hebt weer een compleet nieuwe vaas! 

Gekleurde vazen voor meer sfeer

Van kleur kan het gewoon niet anders dan dat je vrolijk wordt. Kleuren doen iets met de mens. In het voorjaar, het najaar. Ieder seizoen heeft wel kleuren waardoor we ons beter voelen. De frisse tinten in het voorjaar, de harde kleuren in de zomer en de zachte en warme kleuren in de donkere maanden. De bloemen kun je daar perfect mee combineren en ineens heb je de stijl te pakken die goed bij jouw huis past. Met de Stapelgekte vazen wordt het makkelijk een om een kleurrijke sfeer neer te zetten die helemaal bij jou en het seizoen past. Bekijk hieronder welke kleurrijke vazen we allemaal hebben. 

Direct leverbaar
€ 149,-
Niet leverbaar
€ 149,-
-50%
Direct leverbaar
€ 149,-
€ 75,-
-50%
Direct leverbaar
€ 149,-
€ 75,-
-50%
Direct leverbaar
€ 149,-
€ 75,-
-50%
Direct leverbaar
€ 149,-
€ 75,-
Direct leverbaar
€ 149,-
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95

Stel je eigen kleurrijke vaas samen

Ben je er klaar voor om je eigen kleurrijke vaas te maken? Gebruik dan de configurator en maak jouw Stapelgekte vaas helemaal zoals jij hem graag wil! 

Stapelgekte Configurator

Stapel erop los met onze leukste en meest creatieve collectie van het jaar: Stapelgekte! Vanaf nu kun je een driedelige tulpenvaas zelf samenstellen met jouw favoriete kleuren. TIP: wittinten kunnen van elkaar verschillen. Wil je meerdere witte onderdelen in één vaas, combineer het dan met een gekleurd tussenstuk! Ook zijn alle handgeschilderde onderdelen uniek. Deze kunnen dus iets afwijken van de foto. Om er zeker van te zijn dat de schildering naar wens is, is het mogelijk om foto’s op te vragen van het product dat wordt toegestuurd. Neem hiervoor contact met ons op door te mailen naar sales@heinendelftsblauw.nl.
Direct leverbaar
Bekijk product

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

img 2992 2

Dutch Design Week 2018

Tijdens de Dutch Design Week werd Eindhoven van 20 tot 28 oktober 2018 omgetoverd tot het centrale designmiddelpunt van Nederland. Bezoekers uit binnen- en buitenland konden daar het werk van ontwerpers bekijken en beleefden de nieuwste innovaties. Een plek vol creativiteit en verrassende concepten. En dit jaar waren wij erbij!

Opening Heinen Delfts Blauw fabriek in Putten

Feest! Een nieuw bedrijfsgebouw!

Nadat 1,5 jaar geleden de eerste plannen voor het nieuwe bedrijfspand zijn ontstaan, was het vrijdagavond 8 februari 2019 dan eindelijk zover! Heinen Delfts Blauw is verhuisd naar een nieuw bedrijfsgebouw waar onze ambitie nog verder kan worden waargemaakt, 'Creating new traditions'! 

 

Heinen Delfts Blauw x The Good Roll

Onze missie is duidelijk: Delfts blauw terug laten keren in alle Nederlandse huishoudens. En ja, dat is inclusief het kleinste kamertje van het huis! Daarom slaat Heinen Delfts Blauw de handen ineen met The Good Roll voor een bijzonder mooi product: Delfts blauwe toiletrollen.