Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

Gekleurde vazen voor een fleurig interieur

Geschreven door Martijn Op

Gekleurde vazen in alle soorten en maten. We hebben van Stapelgekte allerlei mooie combinaties, maar daar kun je dus ook zelf mee aan de slag! Ben je op zoek naar een gekleurde vaas die je helemaal naar eigen smaak kunt maken? Dan is deze collectie precies wat je nodig hebt. Geel, groen, blauw, rood, goud, zwart of toch onze favoriet: Delfts blauw. Je kunt hem helemaal samenstellen zoals jij denkt dat het het beste bij jou en je interieur past. En nog beter: ben je toe aan een nieuwe sfeer? Dan vervang je simpelweg een van de onderdelen en je hebt weer een compleet nieuwe vaas! 

Gekleurde vazen voor meer sfeer

Van kleur kan het gewoon niet anders dan dat je vrolijk wordt. Kleuren doen iets met de mens. In het voorjaar, het najaar. Ieder seizoen heeft wel kleuren waardoor we ons beter voelen. De frisse tinten in het voorjaar, de harde kleuren in de zomer en de zachte en warme kleuren in de donkere maanden. De bloemen kun je daar perfect mee combineren en ineens heb je de stijl te pakken die goed bij jouw huis past. Met de Stapelgekte vazen wordt het makkelijk een om een kleurrijke sfeer neer te zetten die helemaal bij jou en het seizoen past. Bekijk hieronder welke kleurrijke vazen we allemaal hebben. 

Direct leverbaar
€ 149,-
Niet leverbaar
€ 149,-
Direct leverbaar
€ 149,-
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95

Stel je eigen kleurrijke vaas samen

Ben je er klaar voor om je eigen kleurrijke vaas te maken? Gebruik dan de configurator en maak jouw Stapelgekte vaas helemaal zoals jij hem graag wil! 

Stapelgekte Configurator

Stapel erop los met onze leukste en meest creatieve collectie van het jaar: Stapelgekte! Vanaf nu kun je een driedelige tulpenvaas zelf samenstellen met jouw favoriete kleuren. TIP: wittinten kunnen van elkaar verschillen. Wil je meerdere witte onderdelen in één vaas, combineer het dan met een gekleurd tussenstuk! Ook zijn alle handgeschilderde onderdelen uniek. Deze kunnen dus iets afwijken van de foto. Om er zeker van te zijn dat de schildering naar wens is, is het mogelijk om foto’s op te vragen van het product dat wordt toegestuurd. Neem hiervoor contact met ons op door te mailen naar sales@heinendelftsblauw.nl.
Direct leverbaar
Bekijk product

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

show up

showUP

Begin september heeft Heinen Delfts Blauw deelgenomen aan de showUP Beurs in de Expo Haarlemmermeer. Het event richt zich op inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops warenhuizen en museumwinkels. Een plek vol inspiratie!

Vrij leven Hert bier met delfts blauw etiket van Heinen Delfts Blauw

Vier de vrijheid, juist nu!

Hert Bier en Heinen Delfts Blauw brengen een oer-Hollands bier op de markt. Een oranje vrijheidsbier, in een Delfts blauwe fles met een springend hert voorop die met volle teugen geniet van zijn vrijheid. 'Vrij Leven' is juist nu een bier dat ons aan het denken zet en ons laat waarderen wat we hebben.

Een Heinen Delfts Blauw schilder bezig aan een vaas

Binnenkijken bij Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw aardewerk van de hoogste kwaliteit produceren vraagt om precisie en veel kennis van het ambacht. Bij Heinen Delfts Blauw houden we daarom graag zelf de touwtjes in handen. Dat gebeurt al bij de selectie van de klei in poedervorm tot aan het afbakken van het eindproduct. Kijk mee bij elke stap van het maakproces van authentiek Delfts blauw aardewerk!