Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

Feestweek aankomst grootste Delfts blauwe vazen!

Geschreven door Martijn Op

Over een paar weken arriveren de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld in Nederland. Dat vieren we uitgebreid met een gezellige feestweek vol bijzondere activiteiten. Ben jij er ook bij?

Heinen Delfts Blauw heeft de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld gemaakt en dat is reden voor een groot feest! De twee reusachtige vazen zijn helemaal met de hand gemaakt en door onze meesterschilder met de hand beschilderd. Op de International Ceramics Fair in porseleinstad Jingdezhen in China zijn de vazen voor het eerst aan een klein publiek gepresenteerd. Vervolgens zijn ze zorgvuldig ingepakt en momenteel varen ze naar Nederland. De vazen komen aan bij onze Delfts blauw aardewerkfabriek PAAUW in Delft, waar ze groots onthaald worden en jij kan daarbij zijn!

Na het feestelijke onthaal trappen we een bijzondere feestweek in Delft af, met leuke activiteiten zoals speciale workshops Delfts blauw schilderen met als thema de Gouden Eeuw, unieke vaartochten langs historisch Delft per VOC-schip, een gezellige kindermiddag op een VOC-schip en een gratis taxatiedag met niemand minder dan Robert Aronson, bekend van het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch. Pak je Delfts blauwe voorwerpen van thuis maar in en kom naar Delft! Wie weet ga je met een waardevolle schat weer naar huis...

Informatie over alle activiteiten kun je terug vinden op onze website www.degrootstedelftsblauwevazen.nl. De feestweek begint met het onthaal op vrijdag 13 december om 15:30 bij de PAAUW en duurt tot en met donderdag 19 december.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Woontrends van 2023!

Het nieuwe jaar is begonnen! Dat betekent dat ook de nieuwste woontrends van 2023 opduiken. We gaan massaal weer lekker onze huizen gezellig maken en inrichten voor een nieuw en fris begin. Uit met het oude en in met het nieuwe. Deze woontrends worden vastgesteld door te kijken naar online zoekgedrag, de vraag naar spullen in de winkels en naar grote maatschappelijke ontwikkelingen die ons gevoel beïnvloeden. Wij zetten hier de mooiste woontrends voor 2023 op een rij en laten zien hoe je die in de praktijk toepast.

Handbeschilderde 3-delige Nature tulpenvaas van Heinen Delfts Blauw met kunst bloemen

Heinen Delfts Blauw in winterpaleis Het Loo

Bezoek het sfeervolle winterpaleis Het Loo. Tot en met 5 januari is Paleis Het Loo omgetoverd tot winterpaleis en Heinen Delfts Blauw heeft speciaal hiervoor een aantal prachtige, handbeschilderde vazen beschikbaar gesteld. Echt een bezoekje waard!

Behind the scenes met Redmer Hoekstra

Ze zijn niet over het hoofd te zien: de ludieke wandborden van Redmer Hoekstra. Voor Heinen Delfts Blauw heeft deze eigenzinnige illustrator een collectie humoristische wandborden ontworpen. Hoe hij tot zijn wonderlijke ontwerpen komt? Kijk mee over de schouder van de kunstenaar.