Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Opening Heinen Delfts Blauw fabriek in Putten

Feest! Een nieuw bedrijfsgebouw!

Geschreven door Martijn Op

Nadat 1,5 jaar geleden de eerste plannen voor het nieuwe bedrijfspand zijn ontstaan, was het vrijdagavond 8 februari 2019 dan eindelijk zover! Heinen Delfts Blauw is verhuisd naar een nieuw bedrijfsgebouw waar onze ambitie nog verder kan worden waargemaakt, 'Creating new traditions'! Het bedrijfspand is zowel het hoofdkantoor als de plek van productie van ons Delfts Blauw. Tijdens de officiële opening werd deze feestelijke gebeurtenis gevierd.

Op een Delfts Blauwe loper werden alle genodigden vrijdagavond welkom geheten in het nieuwe bedrijfspand.  Onder het genot van een glas champagne luisterden de gasten naar het verhaal van Heinen Delfts Blauw, gebracht door Jorrit Heinen. Het verhaal van een familiebedrijf waar de liefde en passie voor het Delfts Blauw in alle jaren en gedurende aanzienlijke groei onverminderd blijkt te zijn.

Het bedrijf lijkt historisch gezien een relatieve nieuwkomer maar is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Delfts Blauw. Ons nieuwe iconische bedrijfsgebouw in Putten is een moment waar lang naar is uitgekeken. Het bedrijfsgebouw biedt alle mogelijkheden om de ambities nog verder waar te maken! Een moderne productieruimte met alle voorzieningen en eisen van deze tijd. Een volledig geautomatiseerd magazijn, creatieve afdeling en hoofdkantoor onder één dak. Met de komst van dit gebouw en alle ontwikkelingen die het bedrijf dagelijks doormaakt blijft Heinen Delfts Blauw zich inzetten voor het behoud van ons gezamenlijk cultureel erfgoed.

Heinen Delfts Blauw is een typisch Nederlands familiebedrijf, het motto is en blijft daarom ook: 'Creating new tradititions'!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Woontrends van 2023!

Het nieuwe jaar is begonnen! Dat betekent dat ook de nieuwste woontrends van 2023 opduiken. We gaan massaal weer lekker onze huizen gezellig maken en inrichten voor een nieuw en fris begin. Uit met het oude en in met het nieuwe. Deze woontrends worden vastgesteld door te kijken naar online zoekgedrag, de vraag naar spullen in de winkels en naar grote maatschappelijke ontwikkelingen die ons gevoel beïnvloeden. Wij zetten hier de mooiste woontrends voor 2023 op een rij en laten zien hoe je die in de praktijk toepast.

Kerstservies voor het kerstdiner

Dek de eettafel deze kerst met een prachtig kerstservies. Het kerstdiner is misschien wel de gezelligste en meest exclusieve maaltijd van het jaar en daar hoort natuurlijk ook een bijpassend kerstservies bij. Zoek je nog losse mokken, dinerborden of schalen om je bestaande kerstservies uit te breiden, dan hebben we ook een mooie serviescollectie voor je.
img 2992 2

Dutch Design Week 2018

Tijdens de Dutch Design Week werd Eindhoven van 20 tot 28 oktober 2018 omgetoverd tot het centrale designmiddelpunt van Nederland. Bezoekers uit binnen- en buitenland konden daar het werk van ontwerpers bekijken en beleefden de nieuwste innovaties. Een plek vol creativiteit en verrassende concepten. En dit jaar waren wij erbij!