Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe kersthangers en ornamenten in de kerstboom Heinen Delfts Blauw

Een Delfts blauwe kerst!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Delfts blauwe Kersthanger Hert in de kerstboom Heinen Delfts Blauw

Delfts blauwe kerstversiering

Ze zijn tijdloos, sfeervol en passen overal bij. We hebben het natuurlijk over Delfts blauwe kerstversiering, zoals kerstballen en ornamenten! Het gepolijste porselein glanst zachtjes bij de kerstboomverlichting en vormt een mooi contrast met de Delfts blauwe decoratie op de kerstballen of ornamenten. Dankzij de hoge kwaliteit van de kerstversiering worden ze jaar na jaar opnieuw gebruikt en doorgegeven aan volgende generaties. Een bijzonder momentum voor in de kerstboom. 
DIP DYE 3 kleurige kerstballen in koraal roze rood.

Nieuwste kersttrends

De iconische Delfts blauwe kleur heeft nog een ander groot voordeel, het is namelijk tijdloos en combineert schitterend met vrijwel alle kleuren en stijlen. Zo kun je de kerstornamenten elk jaar opnieuw gebruiken, ook als je stijl verandert. Combineer Delfts blauwe kerstornamenten met trendy kerstdecoratie die elk jaar verandert, zoals de huidige trend van zachte pasteltinten als roze en paars. Delfts blauw in combinatie met zachte kleuren als paars, roze en het groen van de kerstboom is rustgevend en prettig om naar te kijken. Ook klassieke kerstkleuren zoals rood, geel en groen gaan goed samen met Delfts blauwe kerstversiering. Gebruik goud of zilver als brug tussen de verschillende kleuren voor een stralend geheel.

 

Bekijk alle Delfts blauwe kerstversiering!

Delfts blauwe kerstballen en ornamenten

Versier de kerstboom met de mooiste Delfts blauwe kerstballen of leuke kerstornamenten. Naast de traditionele Delfts blauwe kerstbal met grachtenpandjes, vogels of bloesem zijn er ook veel andere leuke ornamenten om in de boom te hangen. Wissel de kerstballen af met een schattig Delfts blauw vogelhuisje, een theepotje of een nootje met een gouden dop voor een kerstboom waar steeds weer wat nieuws in te ontdekken valt. Of combineer de Delfts blauwe kerstornamenten af met kerstballen in trendy kleuren uit de Heinen Home collectie. Wil je echt voor het wow-effect gaan, kies dan ook voor een paar prachtig gedecoreerde handbeschilderde kerstballen. 
Niet leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Niet leverbaar
€ 3,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Wit servies op kersttafel

Kerstversiering in huis

Naast mooie kerstballen en leuke ornamenten voor in de kerstboom, zijn er natuurlijk nog veel meer manieren om je huis mooi aan te kleden voor de kerst. Zet wat extra waxinelichthouders neer om een beetje licht in de donkere dagen te brengen of vul het miniatuurkerstdorpje aan met porseleinen grachtenpandjes of houd het juist eenvoudig met een prachtig beeldje van de 'Holy Family'. Geniet van een gezellig kerstdiner met een prachtig aangekleedde tafel. Een uitgebreid Delfts blauw servies, sfeervolle handbeschilderde kandelaars of drie-delige tulpenvazen gevuld met kersttakken en kleine lichtjes zijn de setting voor een avond om nooit meer te vergeten.
Direct leverbaar
€ 14,95
Niet leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Niet leverbaar
€ 12,95
Niet leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 14,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

show up

showUP

Begin september heeft Heinen Delfts Blauw deelgenomen aan de showUP Beurs in de Expo Haarlemmermeer. Het event richt zich op inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops warenhuizen en museumwinkels. Een plek vol inspiratie!

Behind the scenes met Janny van der Heijden!

Onze Sharing Moments collectie met Janny van der Heijden is uitgebreid en om dat te vieren hebben we een prachtige video gemaakt om jullie mee te nemen in het proces van het ontwikkelen van een nieuwe collectie. Maar ook bij het maken van een video komt van alles kijken! Daar nemen we jullie in deze blog graag in mee. 

Teckel Nhaan servies uitgekozen als finalist!

Jaaa, wat zijn we trots op onze kleine teckel Nhaan! Het Delfts blauwe servies van deze lieve hond is finalist voor de 2024 Tableware International Awards of Excellence. Dat betekent dat een internationale jury net zo verliefd is geworden op het teckeltje van Janny van der Heijden, als de rest van Nederland! Duimen jullie mee voor Nhaan dat zij de hoofdprijs in de wacht sleept?