Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Bijzonder maatwerk voor een bruiloft

Geschreven door Marita Op

Een persoonlijke aanvraag

Een trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in je leven. Een dag waarop al je dierbaren om je heen zijn en alles om het verliefde koppel draait. Bijzondere momenten en talloze herinneringen door de foto's die worden gemaakt. 

Maar je kunt dat nog mooier maken. Door een bijzonder product in huis te hebben wat écht staat voor die dag. Een uniek ontwerp dat je weer even helemaal terug naar die dag brengt. Toen onze meesterschilder het idee hoorde ging ze meteen tekenen. In dit artikel laten we je zien welke stappen er allemaal aan vooraf gaan en wat het eindresultaat wordt! 

Digitaal ontwerp

Na de aanvraag beginnen we met een digitale schets. Daarmee kunnen we makkelijk aanpassingen maken en jij krijgt als klant meteen een idee van hoe het eruit komt te zien. Vervolgens kun je nog wensen en aanpassingen doorgeven, totdat het ontwerp helemaal bij jou past. 

In het geval van deze opdracht hebben we eerst een ontwerp gemaakt op basis van de uitnodiging. Het koppel had namelijk een thema, dus we hebben het bordje ook volledig in die stijl gemaakt. Dat is het leuke van Delfts blauw, je kunt er nog steeds heel veel kanten mee op qua look & feel. 

Aangezien het thema 'Enchanted Forest' was hebben we ervoor gekozen ook met groene verf aan de slag te gaan. Door verschillende diktes van verf te gebruiken ontstaat er een diepte-effect.

Uitwerking en oplevering van maatwerk

Als het digitale ontwerp is goedgekeurd is het tijd om aan de slag te gaan. Dat begint met een schets op het bord. Gewoon met potlood, zodat de lijnen duidelijk zijn. Zo komt het digitale ontwerp op ware grootte ook op het product. Zodra het ontwerp erop staat is het tijd om te gaan schilderen.

Afhankelijk van het ontwerp, de grootte en details wordt er een tijdsbesteding aan gekoppeld. Is het project af? Dan moet het nog gebakken en geglazuurd worden! Daardoor verandert de verf van zwart naar blauw en krijg je het prachtige gepolijste bordje zoals je dat kent vanuit de winkel. 

Veilig bezorgen met hoge kwaliteit

Zodra het product klaar is wordt er een foto gestuurd naar de klant. Klopt alles en is het helemaal naar wens? Dan wordt het door ons magazijn keurig verpakt en veilig verzonden. Door het in te pakken met bubbeltjesplastic en stevig karton komt het veilig aan!

Wil jij ook bijzonder maatwerk met een verhaal?
Neem dan contact met ons op. We denken graag mee in het maken van bijzonder maatwerk, maar ook relatiegeschenken en andere ontwikkelingen. Deel ons idee en wie weet heb jij straks ook een uniek product met een bijzonder verhaal in huis. 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Hoe versier je een mooie kerstboom

Wat een heerlijke klus; de kerstboom versieren! Haal de kerstballen en de kerstornamenten maar van zolder, we gaan de kerstboom weer mooi versieren. Met deze handige trucjes en slimme tips wordt het versieren van de kerstboom een stuk makkelijker en heb je straks ook een schitterend, versierde kerstboom in huis staan. 
Handbeschilderde vaas met biscuit en ongebakken versie en de mal Heinen Delft Blauw

Binnenkijken bij de meesterschilder

Delfts blauw schilderen is een kunst die je alleen kunt leren van een meesterschilder. Naast jarenlange training is het heel belangrijk welke materialen er worden gebruikt. Alleen met het juiste gereedschap maak je authentiek Delfts blauw van de hoogste kwaliteit. Neem een kijkje in het atelier van de meesterschilder en ontdek welke materialen er nodig zijn om de mooiste Delfts blauwe schilderingen te maken.
Maison&Objet 2018 Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw in Parijs

Heinen Delfts Blauw zal van 19 t/m 23 januari voor het eerst haar opwachting maken op dé interieur en designbeurs van europa: Maison et Objet. Wij zullen hier de uitkomsten van onze samenwerkingen met de diversen Nederlandse designers tonen.