Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

Geschreven door Martijn Op

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn! 

De stand van Heinen Delfts Blauw is druk bezocht op TrendZ in Gorinchem afgelopen weekend. De beurs is een uitgelezen kans om onze innovatieve Delfts blauwe producten te laten zien en om bezoekers kennis te laten maken met de uitgebreide collectie, van kwalitatieve souvenirs tot interieurstukken ontworpen door designers. Heb je onze stand gemist, kom ons dan opzoeken tijdens de volgende beurs van 12 tot en met 14 januari 2020. Tot dan!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Een Heinen Delfts Blauw schilder bezig aan een vaas

Heinen Delfts Blauw op UIT Festival Den Haag

Kom naar de cultuurmarkt van UIT Festival Den Haag. Heinen Delfts Blauw is ook terug te vinden op deze gezellige markt waar honderd culturele instellingen zich presenteren aan het publiek. Kom kennismaken met onze mooie producten, onze workshops en het bedrijf, geniet van een hapje en een drankje en van de mooiste plekjes van Den Haag.

Delfts blauwe “Atlas” ontworpen door Jacob de Baan voor Heinen Delfts Blauw

Atlas

Jacob de Baan heeft voor Heinen Delfts Blauw een interpretatie van Atlas gemaakt. Jacob werd geïnspireerd door Atlas en hij vraagt zich af of Atlas alle klokken om zich heen hoort luiden. Atlas doet zijn werk zonder te klagen, maar misschien is hij moe en lijdt hij onder de zware last die hij draagt?

2023: het jaar van Vermeer

Het jaar 2023 is het jaar van Vermeer. Verschillende musea en omroepen besteden extra aandacht aan één van de bekendste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis. Ook Heinen Delfts Blauw eert deze oud-Hollandse meester met een speciale Vermeer collectie.