Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

Geschreven door Martijn Op

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn! 

De stand van Heinen Delfts Blauw is druk bezocht op TrendZ in Gorinchem afgelopen weekend. De beurs is een uitgelezen kans om onze innovatieve Delfts blauwe producten te laten zien en om bezoekers kennis te laten maken met de uitgebreide collectie, van kwalitatieve souvenirs tot interieurstukken ontworpen door designers. Heb je onze stand gemist, kom ons dan opzoeken tijdens de volgende beurs van 12 tot en met 14 januari 2020. Tot dan!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde tulpenvazen en grote vaas met verse bloemen van Heinen Delfts Blauw in het Intercontinental

Delfts blauwe woontrends met koninklijke allure

De diep blauwe kleur van Delfts blauw aardewerk heeft een koninklijke uitstraling en heeft bewezen tijdloos te zijn. Dit komt ook terug in de stijling van LM Flower Fashion Productions die het imposante InterContinental Amstel Amsterdam hotel heeft ingericht met Delfts blauwe vazen van Heinen Delfts Blauw.

hollandse verrassing blog 1

Hollandse verrassing

Onze kerstcadeaus zijn klaar voor een plekje onder de kerstboom, bij jou! Want echte kerstgezelligheid is niet compleet zonder pakjes onder de boom. Wij helpen de kerstmannen en -vrouwen met de leukste cadeaus om te geven én te krijgen!

 

 

Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met bloemen van Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Delfts blauwe vazencollectie Made-Lief

Heinen Delfts Blauw komt met een nieuwe collectie Delfts blauwe vazen onder de naam Made-Lief. De handbeschilderde vazen kenmerken zich door de moderne lijnen, elegante vormen en romantische Delfts blauwe bloesem. Dit is Delfts blauw in zijn puurste vorm!