Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe vazen en serviezen van Heinen Delfts Blauw op Trendz

Bekijk de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar!

Geschreven door Martijn Op

Benieuwd naar de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar, breng dan een bezoek aan de beurs Trendz. Hier vind je alle lifestyle en home decor trends voor 2020. Heinen Delfts Blauw staat er ook met onze nieuwste producten.

Heinen Delfts Blauw staat van 12 tot en met 14 januari op de living & lifestyle beurs Trendz in Gorinchem. In onze stijlvolle stand laten we de nieuwste Delfts blauwe producten zien die passen in vrijwel ieder interieur. Onze collectie geeft het traditionele Delfts blauw een moderne, frisse look die aansluit bij de woontrends van dit moment, maar weet tegelijkertijd tijdloos te blijven waardoor het niet snel uit de mode raakt.

Benieuwd naar onze sfeervolle en innovative Delfts blauwe producten, bezoek dan onze stand op de home decoration & lifestyle beurs Trendz in Gorinchem.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip tentoongesteld op Schiphol

Grootste Delfts blauwe vaas op Schiphol te zien!

Reizigers opgelet! De grootste Delfts blauwe vaas ter wereld is nu te zien op Schiphol. De reusachtige, handbeschilderde vaas staat te pronken bij het winkelgedeelte na de douane en is nog tot de zomer daar te zien. Kom jij er langs? Maak dan even een selfie!

Gedekte tegel met Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Yksi Expo

Ontdek de serviezen Blauw Vouw, Blauw Bloesem en Blauw Festival nu bij Yksi Expo in Eindhoven. De serviezen staan hier gepresenteerd en Yksi Expo is tevens een verkooppunt van de serviezen.

Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor  Heinen Delfts Blauw

Nederland Delfts blauw fietsland

Nederland staat bekend om Delfts blauw en om haar vele fietsen. Combineer die twee en je hebt een typisch Hollands product om thuis neer te zetten.