Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor  Heinen Delfts Blauw

Nederland Delfts blauw fietsland

Geschreven door Martijn Op
Nederland staat bekend om Delfts blauw en om haar vele fietsen. Combineer die twee en je hebt een typisch Hollands product om thuis neer te zetten.
Delfts blauwe fietsvazen groot en klein ontworpen door Sylvain Tegroeg voor Heinen Delfts Blauw
Naast de frisse en moderne vazenserie De Blauwe Fiets van de Franse ontwerper Sylvain Tegroeg, hebben we ook een gezellige en zwierige reeks producten samengesteld. Op de magneten, kussens, onderzetters, mokken en shotglaasjes zie je de meest voorkomende fietsen afgebeeld staan die je op straat tegenkomt, van de charmante opoefiets tot aan de bakfiets vol kinderen. Het bosje vrolijke oranje tulpen maakt het plaatje compleet en fleurt elk interieur op.
Delfts blauwe mok en borden met fietsen Heinen Delfts Blauw
Haal de Nederlandse cultuur in huis met dit eerbetoon aan de fiets! Of maak je eigen variant door een workshop 'Delfts blauw tegeltje schilderen' te volgen in Amsterdam of Delft.
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 16,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

hollandse verrassing blog 1

Hollandse verrassing

Onze kerstcadeaus zijn klaar voor een plekje onder de kerstboom, bij jou! Want echte kerstgezelligheid is niet compleet zonder pakjes onder de boom. Wij helpen de kerstmannen en -vrouwen met de leukste cadeaus om te geven én te krijgen!

 

 

Woontrend eclectisch: het beste uit meerdere werelden

Elke woonstijl en trend heeft wel iets moois te bieden waar je blij van wordt. Merk je dat je het lastig vindt om je aan één stijl te houden en switch je continu tussen interieurtrends en oude klassiekers, grote kans dat de eclectische woonstijl je op het lijf geschreven is. Deze gewaagde, creatieve interieurstroming is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid waar geen grenzen aanzitten. Ontdek alles over deze trend en hoe je hem in je huis vormgeeft.

Behind the scenes met Janny van der Heijden!

Onze Sharing Moments collectie met Janny van der Heijden is uitgebreid en om dat te vieren hebben we een prachtige video gemaakt om jullie mee te nemen in het proces van het ontwikkelen van een nieuwe collectie. Maar ook bij het maken van een video komt van alles kijken! Daar nemen we jullie in deze blog graag in mee.