Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

Barbie: alle tinten roze in huis!

Geschreven door Annette O'Shea Op

Barbie is terug van weggeweest! Dit nostalgische stijlicoon is te zien op het grote scherm, maar ook in steeds meer huiskamers. Denk aan de kleuren van zuurstokken, suikerspinnen en marshmallows voor in huis. Je voelt je gegarandeerd warm, knuffelig en omgeven door een heerlijk veilig Barbie Droomhuis!

Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Niet leverbaar
€ 14,95
-50%
Direct leverbaar
€ 49,95
€ 25,-
Direct leverbaar
€ 14,95

Creëer een roze droomwereld

Barbiecore is overal trending en het betekent eigenlijk gewoon dat alles Barbie-roze is of het nou je kledingkast of je interieur is! Een eerbetoon aan de vrolijkheid, onschuld en harmonie van deze populaire droomwereld. Waarom is nou juist roze dé kleur van Barbie? Roze symboliseert zorgzaamheid en medeleven. Termen als vriendschap, harmonie, liefde en innerlijke rust staan daarbij centraal. Dingen die typisch zijn voor een prettige make believe wereld, en waar we geen genoeg van kunnen hebben in ons leven!

Roze toevoegen aan je interieur

Roze is een behoorlijk dominante kleur, dus niet iedereen durft het aan om een Barbie-interieur te hebben. Hoe breng je roze aan in je huis, zonder dat je het gevoel krijgt dat je in een suikerspin leeft? Houd je inrichting heel minimalistisch en opgeruimd en voeg slechts een paar knallende Barbie-elementen toe. Verf bijvoorbeeld één muur in een zachtroze kleur of decoreer een beige wand met fluor roze accessoires. Zet roze vazen van verschillende vormen en maten bij elkaar, maar vul ze met alleen maar witte bloemen voor een rustig geheel. Daarnaast kleurt roze ook nog eens heel mooi met traditioneel Delfts blauw. Wij zijn fan!

Deel jouw Barbie-interieur met ons en gebruik de hashtags #HeinenDelftsBlauw en #Barbiecore!

Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Direct leverbaar
€ 90,95
-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Drie handgeschilderde wandborden met boerderijdieren.

Nieuw: wandborden met dierportretten

Bijna iedereen heeft wel een huisdier. Van konijnen tot honden, katten en koeien. Op deze nieuwe reeks wandborden hebben we bijzondere dierportretten geschilderd. Fleur de muur op met deze gezellige dieren! 
Delfts blauwe miniatuur diertjes konijn,tekkel,vis,zwaan.olifant,husky,muis,stokstaartje van Heinen Delfts Blauw

Dierendag: ontmoet onze leuke miniatuurdieren!

Speciaal voor dierendag zetten we de miniatuurdieren van Heinen Delfts Blauw in het zonnetje! Leuke diertjes uit alle hoeken van de wereld in een Delfts blauw kleurtje, zoals olifantjes, kangeroes, katjes, kikkertjes en zelfs stokstaartjes. Schattig om te zien en met een handbeschilderd detail. Spaar ze allemaal!

Tulpenvaas wit: onze sneeuwwitte beauty!

Vroeger was er ‘tulpenmanie’, tegenwoordig is er sprake van tulpenvaasmanie. Waar men vroeger huis en haard gaf voor een peperdure tulpenbol, zijn het nu vooral de tulpenvazen ​​die waardevoller zijn dan de tulp zelf. De driedelige witte tulpenvaas is onze sneeuwwitte schoonheid die qua populariteit met kop en schouders boven de andere vazen ​​uitsteekt.