Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe miniatuur diertjes konijn,tekkel,vis,zwaan.olifant,husky,muis,stokstaartje van Heinen Delfts Blauw

Dierendag: ontmoet onze leuke miniatuurdieren!

Geschreven door Martijn Op

Speciaal voor dierendag zetten we de miniatuurdieren van Heinen Delfts Blauw in het zonnetje! Leuke diertjes uit alle hoeken van de wereld in een Delfts blauw kleurtje, zoals olifantjes, kangeroes, katjes, kikkertjes en zelfs stokstaartjes. Schattig om te zien en met een handbeschilderd detail. Spaar ze allemaal!

Onze collectie 'Animals of the World' bestaat uit 44 verschillende miniatuurdieren. Ze komen uit alle exotische hoeken van de wereld, maar zijn ook gewoon te vinden in onze Nederlandse bossen of huizen. De beestjes zijn niet groter dan 10 centimeter en hebben soms grappige details, zoals de bokshandschoenen aan de kangeroe haar pootjes of het uiltje dat in een gebroken eitje schuilt. Welk diertje adopteer jij en mag mee naar huis?

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Tulpenvaas wit: onze sneeuwwitte beauty!

Vroeger was er ‘tulpenmanie’, tegenwoordig is er sprake van tulpenvaasmanie. Waar men vroeger huis en haard gaf voor een peperdure tulpenbol, zijn het nu vooral de tulpenvazen ​​die waardevoller zijn dan de tulp zelf. De driedelige witte tulpenvaas is onze sneeuwwitte schoonheid die qua populariteit met kop en schouders boven de andere vazen ​​uitsteekt.

Bordjes voor aan de muur in de leukste stijlen

Wandborden zijn nog altijd één van onze meest populaire producten. En we snappen wel waarom, want ze zijn eindeloos te combineren en gemakkelijk te verwisselen. Zo hou je het steeds weer vernieuwend in huis en heb je iedere keer weer wat leuks om mee uit te breiden.
Delfts blue Valentine's gifts

Het ideale cadeau voor valentijn!

Rozen verwelken, bloemen vergaan maar Delfts blauw blijft altijd bestaan. Vier de liefde deze Valentijnsdag met Heinen Delfts Blauw en verras jouw soulmate met een leuk setje Delfts blauwe sieraden die we speciaal voor jullie hebben samengesteld. Vier de liefde!