Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw winkel Muntplein Amsterdam

Zelf schilderen in de Munt!

Geschreven door Martijn Op

Vanaf heden is het niet alleen meer mogelijk om in de Delfts blauw fabriek in Delft aan de slag te gaan… Maar ook op onze unieke locatie in de Munt in Amsterdam!

Midden in het centrum van Amsterdam schilder je je eigen Delfts blauwe creatie. Voordat we beginnen krijg je een korte introductie over de geschiedenis van Delfts blauw aardewerk. Daarna is het tijd om de penseel in de hand te nemen! Om je op weg te helpen liggen er een aantal patronen klaar, maar echte creatievelingen mogen natuurlijk ook een eigen ontwerp maken. Een professionele plateelschilder geeft je tips en samen gaan we voor het mooiste eindresultaat.

Na het schilderen zal de tegel, net als echt Delfts blauw, geglazuurd en afgebakken worden. Nog even geduld, ongeveer 14 dagen later kan je hem ophalen. Of wij sturen hem (tegen een kleine vergoeding) naar je op.

Kan je ook niet wachten om je eigen Delfts blauwe tegel te maken? Reserveer dan nu een plekje in de Munt! Lees er hier alles over: https://www.heinendelftsblauw.nl/delfts-blauw/workshops

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor Heinen Delftsblauw

Delfts blauw nieuw design: De Blauwe Fiets

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. Deze week is Sylvain Tegroeg aan de beurt. Hij ontwierp voor ons drie vazen, genaamd: 'De Blauwe Fiets'.

Iconische buste vaas Meisje met de parel

Het Meisje met de parel stapt uit haar schilderij en neemt driedimensionale vormen aan. Ze heeft geen zin meer om zich altijd maar van haar beste kant te laten zien, maar wil benadrukken dat ze vele kanten heeft. Net als elk ander mens. Niet langer een plat schilderij, maar een vaas in de vorm van een buste die diepgang heeft en van alle kanten bewonderd kan worden.

Shop de leukste kerstcadeaus!

Kerst is de tijd van het jaar geworden waarin we aandacht geven aan de mensen van wie we houden. We willen samen zijn, samen eten, samen genieten en samen kerstcadeaus uitpakken. Ontdek met welk kerstcadeau jij jouw geliefde dit jaar kunt verrassen!