Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

Ontdek de nieuwe Heinen Delfts Blauw winkelconcepten

Geschreven door Annette O'Shea Op
We gaan het lekker anders doen. Bij Heinen Delfts Blauw zijn we dol op vernieuwing en op de komende trends inspringen, zodat jij de mooiste decoratie voor in huis kunt vinden. Natuurlijk maken we naast de trendy woonaccessoires, ook nog steeds traditioneel en tijdloos Delfts blauw handschilderwerk en souvenirs. Om deze uit-gebreide collecties goed aan te bieden, splitsen we onze winkels voortaan op! Bezoek onze nieuwe winkelconcepten: Heinen Delfts Blauw Concept Store & Blue Classics.

Delfts blauw wordt weer helemaal herontdekt door het Nederlandse publiek en is populairder dan ooit. We zijn trots op ons oer-Hol-landse product wat wereldwijd bekend en geliefd is. Om te laten zien hoe mooi Delfts blauw past in de populaire interieurstijlen van nu hebben we de Concept Store opgezet. Hier zijn alle collecties van Heinen Delfts Blauw te vinden, waaronder de ‘Out of the Blue’ collectie. Prachtige, moderne producten die met een knipoog naar het traditionele Delfts blauw gemaakt zijn

In de Concept Store is ook te zien hoe Delfts blauw gemaakt wordt en demonstreert een meesterschilder de fijne kneepjes van het vak. Wie wat meer tijd heeft mag zelf ook aanschuiven bij een workshop Delfts blauw schilderen om zelf dit eeuwenoude ambacht te ervaren. Ook is hier een prachtige selectie van ons handschilderwerk te bewonderen.

Onze Blue Classics winkels zijn er helemaal op ingericht om de toeristen te geven wat ze zoeken: prachtige Delfts blauwe souvenirs of klassiek handschilderwerk, oftewel de klassiekers. Ideaal voor de toerist die een mooi aandenken aan Nederland mee naar huis wil nemen.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Bosvogels collectie: vrolijke flierefluiters voor in huis!

Vogels en Heinen Delfts Blauw fladderen al jaren om elkaar heen. Naast weelderige bloemen zijn vogels het meest geschilderde onderwerp op Delfts blauw aardewerk en daarom is het ook niet verwonderlijk dat deze vrolijke flierefluiters hun eigen collectie hebben. In de collectie Bosvogels vind je verschillende vogelsoorten die je tegenkomt in het Nederlandse landschap. 

Handbeschilderd kast stel beschilderd door meesterschilder Wilma Plaisier ontworpen door Heiko Balster voor Heinen Delfts Blauw

Uniek kaststel van Masterly The Hague ook bij Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw heeft samen met Heiko Balster een uniek Delfts blauw kaststel gemaakt. De eigentijdse variant op dit typisch Hollandse decorstuk is oorspronkelijk gemaakt voor kunstfestival Masterly The Hague. Meesterschilder Wilma Plaisier van Heinen Delfts Blauw heeft ook haar eigen versie gemaakt van dit kunstzinnige kaststel. Het eindresultaat is een verrassende ontmoeting tussen modern en klassiek.

Dieren beeldjes voor in huis

Vrolijk je interieur op met leuke beeldjes van dieren in Delfts blauw. Het is door de jaren heen heel normaal geworden om een leuk beeldje van een hond, kat of zelfs een dodo neer te zetten als decoratiestuk, maar eigenlijk zit er een diepere betekenis achter deze interieurtrend. Benieuwd wat dat is en welk beeldje van een dier bij jou thuis past? We zetten het voor je op een rijtje!