Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde 3-delige Nature tulpenvaas van Heinen Delfts Blauw met kunst bloemen

Heinen Delfts Blauw in winterpaleis Het Loo

Geschreven door Martijn Op

Bezoek het sfeervolle winterpaleis Het Loo. Tot en met 5 januari is Paleis Het Loo omgetoverd tot winterpaleis en Heinen Delfts Blauw heeft speciaal hiervoor een aantal prachtige, handbeschilderde vazen beschikbaar gesteld. Echt een bezoekje waard!

Foto's: Paleis Het Loo.

Stap binnen bij een sprookjesachtige wereld vol uitbundig en feestelijk gedekte tafels. In het winterpaleis staat tot en met 5 januari de 'Gedekte Tafeltentoonstelling'. Ontdek hier alles over het reilen en zeilen achter de schermen bij het organiseren van een koninklijk diner. De feestelijke tafels zijn een lust voor het oog en bloemen mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Bloemen komen pas echt tot zijn recht in schitterende, handbeschilderde Delfts blauwe vazen van Heinen Delfts Blauw. 

Het winterpaleis is een uitje voor het hele gezin, want naast de tentoonstelling is er nog veel meer te doen. Schaats een rondje op de ijsbaan, volg een leuke kerstworkshop of ontdek bijzondere verhalen van het paleispersoneel tijdens de theatertour door de keuken en de linnenkamer! Plan je bezoek op de website van Winterpaleis Het Loo.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde tulpenvazen en grote vaas met verse bloemen van Heinen Delfts Blauw in het Intercontinental

Delfts blauwe woontrends met koninklijke allure

De diep blauwe kleur van Delfts blauw aardewerk heeft een koninklijke uitstraling en heeft bewezen tijdloos te zijn. Dit komt ook terug in de stijling van LM Flower Fashion Productions die het imposante InterContinental Amstel Amsterdam hotel heeft ingericht met Delfts blauwe vazen van Heinen Delfts Blauw.

Handbeschilderde 3-delige tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Workshops en Masterclasses

Neem een uniek kijkje achter de schermen bij een van de grootste producenten van Delfts blauw aardewerk. Deze zomer opent de Heinen Delfts Blauw fabriek in Putten haar deuren voor bezoekers die zelf de Delfts blauwe schilderkunst willen uitproberen en meteen alles te weten willen komen over het maakproces van Nederlands’ bekendste aardewerkproduct.

Handbeschilderde 'Nature' vazen groot en klein Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Nature Design collectie

Bewonder onze nieuwste Nature Design collectie van Wilma Plaisier. De traditioneel gevormde vazen vallen op door een combinatie van onze herkenbare Delfts blauwe kleuren en het gebruik van verschillende groentinten. Het decor bestaat uit verwijzingen naar de natuur, maar er zijn ook elementen uit de jugendstil in verwerkt.