Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

2023: het jaar van Vermeer

Geschreven door Annette O'Shea Op
Het jaar 2023 is het jaar van Vermeer. Verschillende musea en omroepen besteden extra aandacht aan één van de bekendste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis. Ook Heinen Delfts Blauw eert deze oud-Hollandse meester met een speciale Vermeer collectie.
Mok met goud oor en een afbeelding van het meisje met de parel.

Schilderen met licht

Johannes Vermeer is één van de bekendste kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Zijn meest geliefde werken zijn Meisje met de parel, Het melkmeisje en Stadsgezicht op Delft. Op zijn schilderijen spelen alledaagse taferelen uit die tijd de hoofdrol, wat ons een uniek kijkje in het leven van toen geeft. Hij bracht zijn schilderijen tot leven met zijn talent voor het schilderen van het juiste lichtinval. 
Wandcirkel Het Melkmeisje 100 cm Heinen Delfts Blauw

Delft in de Gouden Eeuw

Het schilderachtige Delft laat de werelden zien van de Nederlandse kunstschilder Johannes Vermeer. Deze setting, Delft in de Gouden Eeuw, is ook de bakermat voor de Delfts blauwe schilderkunst. Heinen Delfts Blauw heeft daarom deze speciale collectie gemaakt waarmee we door de ogen van deze wereldberoemde meesterschilders naar onze gedeelde geschiedenis kijken.

Wandbord meisje met de parel tussen kleurrijke bloemen

Vermeer in huis

Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen elk jaar naar Nederland om de prachtige schilderijen van Vermeer te bewonderen. Dankzij de speciale Vermeer collectie van Heinen Delfts Blauw kun je zijn mooiste schilderijen gewoon thuis bewonderen. Zo prijkt het Meisje met de parel op onze schitterende nbieuwe wandborden, vazen en zelfs op mokken en onderzetters. We hebben er wel onze eigen draai aan gegeven. Het meisje met de indringende blik wordt nu omringd door een weelderige, pastelkleurige zee van bloemen. 
Direct leverbaar
€ 139,-
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Setprijs
Direct leverbaar
€ 160,80
€ 144,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Heinen Delfts Blauw samenwerking met My Jewellery  en Van Delft pepernoten

Heinen Delfts Blauw transformeert filialen vanwege coronacrisis

Heinen Delfts Blauw heeft twee van haar winkels voor onbepaalde tijd omgebouwd tot een My Jewellery Shop & Go. Nog twee andere panden stappen over van Delfts blauw aardewerk naar Van Delft de pepernotenfabriek. “Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen”, zegt eigenaar Jorrit Heinen. “Bedrijven moeten elkaar door de coronacrisis heen helpen.”

Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk huwelijk wandbord tulpenvaas kuspaar XXL Heinen Delfts Blauw

Ja, ik wil... een Delfts blauw huwelijkscadeau!

De lente staat voor de deur. Het seizoen van nieuw leven, een opbloeiende natuur, lentekriebels en... de liefde. De meest populaire tijd voor bruiloften is aangebroken en daar horen mooie, persoonlijke huwelijkscadeaus bij. 

Bloempotten voor in huis

Bij heel veel mensen is de kerstboom alweer uit huis gezet! Als jij ook iemand bent die resoluut alle kerstspullen opbergt zodra oud en nieuw voorbij is, dan zit je nu waarschijnlijk met heel wat lege plekken in huis. Tijd voor frisse, nieuwe woondecoratie om de leegte na kerst weer op te vullen.