Ga naar content
Kerstpakket Nhaan uit Sharing Moments van Janny van der Heijden

10% korting op het vrolijkste servies

De vrolijkste teckel om mee te tafelen

In samenwerking met Janny van der Heijden hebben we een servies ontwikkeld dat haar lieve teckel Nhaan vereert. Waarom? Omdat je spontaan vrolijk wordt van dit lieve dier. We hebben een complete set gemaakt, bestaande uit:

  • Dinerborden
  • Ontbijtborden
  • Schaaltjes
  • Mokken
  • Koffiekopjes
  • Petit four bordjes
  • Servetten

Alles om de tafel volledig te dekken en samen met de familie te genieten van een prachtig gedekte tafel. Heb je een teckelfan in de familie? Dan is dit het perfecte cadeau voor hem of haar! 

Met Janny van der Heijden

Het servies met Nhaan is een uitbreiding op de eerdere set die we samen met Janny van der Heijden hebben gelanceerd. De collectie Sharing Moments was een groot succes, dus tijd om daar een vervolg aan te geven. 

Met niemand minder dan een héle belangrijke hond: Nhaan! 

Nhaan is de teckel van Janny en de inspirator voor het complete servies. Shop daarom de complete set en breid het uit met losse onderdelen. Zo kun je eindeloos blijven uitbreiden en opschalen. 

Wat anderen zeggen over onze producten

“Leuke spullen, en prachtig ingepakt met een leuk kaartje erbij. Echt een cadeautje!”
Simone Nederland
“Mooie spullen, snelle levering, alles mooi ingepakt.”
Marjolein

Perfect servies voor het hele jaar

Dit servies heeft heel veel voordelen, maar het beste is misschien nog wel dat het geschikt is om het hele jaar rond te gebruiken. Het is vrolijk en kleurrijk om in de zomermaanden te gebruiken, maar stijl het met prachtige decoratie en kaarsen en ineens heb je een romantisch diner. 

Wanneer je het ook gebruikt, het wordt gegarandeerd een gezellige avond aan tafel. 

Ontmoet Nhaan

Nhaan is niet alleen een heel lief dier, ze is ook nog eens enorm fotogeniek. Het was dan ook niet ingewikkeld om de leuke foto's die we van haar hadden om te zetten naar unieke schilderingen. En we zijn nog lang niet klaar, want deze set kun je blijven uitbreiden met nieuwe items!