Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5392 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Porceleyne Fles (Royal Delft)

Eind 16e eeuw kwam er vanuit China 'Delfts Blauw' naar Nederland. Omdat de het porselein erg duur was, werd er ook in Nederland een productie gestart. De Porceleyne Fles (ook wel Royal Delft genoemd) tot stand. Nu eeuwen later, zet ook Heinen Delfts Blauw de traditie nog steeds voort met authentieke én hippe ontwerpen.

Het productieproces van toen is onveranderd. Wij passen het nog steeds toe in onze ateliers in Delft en Putten. Meesterschilders creëren hier met de hand de Heinen Delfts Blauw collectie. Echt maatwerk dus! Zo krijgt elke liefhebber van Delfts Blauw een uniek exemplaar in bezit om het interieur mee te decoreren.

Ontdek hieronder het assortiment van De Porceleyne Fles

Populaire Delfts Blauwe producten

Aanbieding
Direct leverbaar
€ 445,00
€ 311,50
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 225,00
€ 157,50
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 2.450,00
€ 1.715,00
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 69,50
€ 48,65

Een unieke uitvoering

Ondanks het traditionele productieproces is De Porceleyne Fles heel vernieuwend van aard. Kijk maar eens naar de verschillende ontwerpen per productcategorie. Heinen Delfts Blauw gaat samen met designers met de tijd mee. Gezamenlijk doen zij inspiratie op voor authentieke wandborden en tegels, bijzondere schalen, bloemenvazen en speels serviesgoed.

Decoreren maar

Geef jouw interieur een Delftsblauwe draai met eyecatchers die elke hoek in huis omtoveren tot een luxe doorkijkje. Laat het koeienbeeld met bloemenmotief floreren of hang een wandbord van het Meisje met de parel aan de muur. Elk product van De Porceleyne Fles vertelt een eigen verhaal, zo ook deze producten:

Fleur de huiskamer op

Een bloemetje is leuk om te krijgen, leuk om te geven én leuk om zelf te kopen. Bloemen brengen net wat extra sfeer in huis waardoor het nóg gezellig wordt om thuis te komen. Daar hoort natuurlijk een mooie keramische vaas bij van De Porceleyne Fles die het helemaal afmaakt. Wissel het boeket wekelijks af en stel het telkens ten toon in een vertrouwde Delftsblauwe vaas.

Wist je bijvoorbeeld dat De Porceleyne Fles speciale tulpenvazen heeft uitgebracht? Neem snel eens een kijkje of het iets voor jouw interieur is!

Gratis bezorging vanaf €75,-

Wanneer je bij Heinen Delfts Blauw een bestelling plaatst van De Porceleyne Fles vanaf €75,-, wordt het gratis bij je thuis bezorgd. Dat scheelt weer in de kosten! Is de bestelling een cadeautje? Geef het aan en wij pakken het geheel gratis in met speciaal Delftsblauw inpakpapier.