Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw
7064 reviews
Mark: 9,5

Porceleyne Fles (Royal Delft)

Eind 16e eeuw kwam er vanuit China 'Delfts Blauw' naar Nederland. Omdat de het porselein erg duur was, werd er ook in Nederland een productie gestart. De Porceleyne Fles (ook wel Royal Delft genoemd) tot stand. Ontdek hieronder het assortiment van De Porceleyne Fles

Handbeschilderde Pul bloemenmand groot met zijvazen Royal Delft

Een unieke uitvoering

Ondanks het traditionele productieproces is De Porceleyne Fles heel vernieuwend van aard. Kijk maar eens naar de verschillende ontwerpen per productcategorie. Doe inspiratie op voor authentieke wandborden en tegels, bijzondere schalen, bloemenvazen en speels serviesgoed.

Populaire Delfts Blauwe producten

Handbeschilderde Tulpenvaas piramide groot onderstuk Royal Delft

Decoreren maar

Geef jouw interieur een Delftsblauwe draai met eyecatchers die elke hoek in huis omtoveren tot een luxe doorkijkje. Laat het koeienbeeld met bloemenmotief floreren of hang een wandbord van het Meisje met de parel aan de muur. Elk product van De Porceleyne Fles vertelt een eigen verhaal, zo ook deze producten:

Wanneer je bij Heinen Delfts Blauw een bestelling plaatst van De Porceleyne Fles vanaf €75,-, wordt het gratis bij je thuis bezorgd. Dat scheelt weer in de kosten! Is de bestelling een cadeautje? Geef het aan en wij pakken het geheel gratis in met speciaal Delftsblauw inpakpapier.

Dit zeggen onze klanten over ons:
“Goede service, bestelling als cadeau laten verpakken. Prachtig”
C.
“Snelle service, prachtige producten”
Terry
Handbeschilderde Tulpenvaas piramide groot Royal Delft

Fleur de huiskamer op

Een bloemetje is leuk om te krijgen, leuk om te geven én leuk om zelf te kopen. Bloemen brengen net wat extra sfeer in huis waardoor het nóg gezellig wordt om thuis te komen. Daar hoort natuurlijk een mooie keramische vaas bij van De Porceleyne Fles die het helemaal afmaakt. Wissel het boeket wekelijks af en stel het telkens ten toon in een vertrouwde Delftsblauwe vaas.

Wist je bijvoorbeeld dat De Porceleyne Fles speciale tulpenvazen heeft uitgebracht? Neem snel eens een kijkje of het iets voor jouw interieur is!

Handbeschilderde Pul bloemenmand groot met zijvazen Royal Delft
Handbeschilderde Pul bloemenmand groot Royal Delft
Handbeschilderde Tulpenvaas piramide groot Royal Delft
Handbeschilderde Tulpenvaas piramide groot onderstuk Royal Delft