Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5409 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Delfts blauw tegeltje

Een klassiek Delfts blauw tegeltje ophangen? Een traditioneel product dat al sinds de 17e eeuw zeer populair is. En nog steeds maken we diverse tegeltjes die geschikt zijn om op te hangen, als onderzetter of om de muur mee te betegelen.

Heinen Delfts Blauw beschikt over ruim 40 soorten Delfts blauw tegeltjes.

Voor 15:00 besteld? Morgen geleverd

Heb je een tegeltje kunnen kiezen? Dan kan je niet wachten om het in huis te krijgen. Bestel dan doordeweeks voor 15:00, dan ontvang je het morgen al!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 12,45
Direct leverbaar
€ 99,50
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Delfts blauw tegeltje ter decoratie

Het voordeel van Delftsblauwe tegeltjes is dat zij meerdere decoratiefuncties hebben. Je kan ze gebruiken als betegeling in de keuken, toilet of badkamer. Natuurlijk betegel je de gehele maar met alleen Delfts Blauwe tegeltjes, maar plaats je bijvoorbeeld één tegeltje per 50 vierkante centimeter. Dat geeft een typisch Hollands accent aan je keuken of badkamer.

Daarnaast kun je de tegels ophangen aan de muur of op de kast plaatsen. Ieder tegeltje heeft een eigen design. Wij durven daarom te stellen dat je met zekerheid een geschikt Delfts blauw tegeltje gaat vinden.

Delfts Blauw geboortetegeltje

De geboorte van je kind of die van een familielid wil je natuurlijk op unieke wijze vastleggen. Iets wat we al jaren doen is het laten maken van geboortetegeltjes in de stijl van Delfts blauw.

Heinen Delfts Blauw beschikt over diverse geboortetegels, die je zelf kunt personaliseren. Laat bijvoorbeeld het gewicht, naam, geboortedatum en –tijd drukken. Vraag hier een offerte voor aan, omdat dit maatwerk betreft.

Het is ook mogelijk om zelf een geboortetegeltje te personaliseren. Bestel een DIY (Do it yourself) geboortetegeltje en breng met een porseleinstift de kenmerken van jouw kind toe. Een memorabel cadeau vanaf slechts €9,95!

Maatwerk in Delfts blauwe tegeltjes en bordjes

Heinen Delfts Blauw biedt naast onze vaste collectie aan tegeltjes ook maatwerk aan. Hierbij is het kader vaak al gedrukt, waarbij je zelf bepaald hoe je het laat personaliseren. Vele wensen zijn op het gebied van huwelijken, geboorten of bepaalde levensspreuken. Dit kan op zowel een tegeltje als op een bordje. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden om jouw eigen Delftsblauwe tegeltje te ontwerpen!

Gratis verzending vanaf €75 en morgen in huis!

Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur een tegeltje? Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Met uitzondering van maatwerk uitgevoerd door Heinen Delfts Blauw. Profiteer van gratis verzending vanaf een orderwaarde van €75.