Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5466 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Ambachtelijk Royal delft

Vanuit een eeuwenoud ambacht voor kleien, verven en glazuren ontstond Royal Delft, de voorvader van het Delftsblauw dat we nu kennen. Tijdens de afgelopen vijf eeuwen is Royal Delft springlevend gebleven door de juiste combinatie van traditie en actualiteit. Dat blijkt, want de populariteit is zowel binnen als buiten het land groot. Dagelijks worden liefhebbers van Royal Delft verblijdt met een uniek exemplaar uit de collectie. Échte meester-schilders maken en schilderen deze ware kunstcadeaus in het atelier met de hand. Lees verder om een glimp op te vangen van het assortiment en laat je verrassen door Delfts Blauw precisie werk.

Een verrijking voor je huis

Producten van Royal Delft zijn erg populair in het assortiment van Heinen Delfts Blauw. Allen beeldschoon van aard door de eenvoud en traditie van de blauwe kleur. Verrijk jouw huis met een Hollandse touch van Royal Delft. Kies voor een subtiele touch met bijvoorbeeld een Huisje J. Vermeer of juist een Tulpenvaas die meer opvalt. Nieuwsgierig naar meer producten?

Bekijk alles van Royal Delft

Populaire Delfts Blauwe producten

Aanbieding
Direct leverbaar
€ 255,00
€ 178,50
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 549,00
€ 384,30
Direct leverbaar
€ 9,95
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 202,50
€ 141,75
Gedekte tafel met Blauw Bloesem Servies Yoghurtschaaltje ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

Delfts Design

In samenwerking met getalenteerde ontwerpers zijn waanzinnige designs ontstaan. Speciaal voor Royal Delft kwamen Blue Collar en Versatiles tot stand. Blue Collar is een kleine collectie van twee schalen waar fruit of koekjes perfect in passen. Ontwerper Damian O’Sulivan creëerde voor het design Versatiles een serveerschaal geïnspireerd op karakteristieke Delftsblauwe tegeltjes.
Dit zeggen onze klanten over ons:
“Fijn om zulke kwetsbare producten keurig ingepakt én heel thuisbezorgd te krijgen”
Désirée
“Mooie producten, goede prijs/kwaliteit-verhouding, snelle levering, goede communicatie.”
Ingrid
Handbeschilderd Bord met molen landschap Royal Delft

Royal aan de muur

Royal Delft is er niet alleen om neer te zetten, maar ook om op te hangen. In de woonkamer, slaapkamer of keuken. Welke muur in jouw huis verdient wat extra decoratie? De wandborden en tegels beelden speelse ontwerpen uit die zorgen voor een gezellige en knusse sfeer. Bewonder ze hier:

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Royal Delft? Laat dan je gegevens achter onderaan deze pagina. Zo weet jij als eerste welk design er op jou staat te wachten of word je op de hoogte gesteld van acties waarvan jij kan profiteren om nóg meer te kunnen genieten van Delfts Blauw.

Handbeschilderde Tulpenvaas piramide groot onderstuk Royal Delft
Handbeschilderd Bord met molen landschap Royal Delft
Handbeschilderd Bord groot Meisje met de Parel Royal Delft
Handbeschilderde Pul bloemenmand groot met zijvazen Royal Delft