ga naar de content
menu

Retro

De wandborden uit onze retro collectie zijn ware eyecatchers met een eigentijdse look. Verzamel ze allemaal en groepeer ze decoratief aan de muur of kies jouw favoriete bord en laat die op zichzelf de show stelen.  

Alles over Retro

direct leverbaar
€26,95

direct leverbaar
€26,95

direct leverbaar
€26,95

direct leverbaar
€26,95

direct leverbaar
€26,95

direct leverbaar
€26,95

De retro collectie van Heinen Delfts Blauw

De traditionele Delfts blauwe wandborden zijn wereldwijd bekend en geliefd. In plaats van wandborden met molens en typische Nederlandse landschappen komt Heinen Delfts Blauw nu met de retro collectie. Een serie wandborden met een eigentijdse uitstraling. De afbeeldingen zijn nog steeds herkenbaar als typisch Nederlandse afbeeldingen, maar dan met een retro tintje. En natuurlijk allemaal in de geliefde Delfts blauwe kleur!

Mooie designproducten en maatwerk

Naast de unieke retro collectie hebben we nog veel meer eigentijdse Delfts blauw producten. Onze slogan is niet voor niets 'creating new traditions'. Daarnaast werken we ook veel samen met bekende ontwerpers die bijzondere designproducten voor ons gemaakt hebben. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de serviessets als Blauw Bloesem, Blauw Festival en Blauw Vouw. Natuurlijk hebben we ook veel producten die je kunt personaliseren om er echt iets persoonlijks van te maken.