Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5417 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Filters

Producten

0 producten
Nog geen producten

Gouden huisjes van Heinen Delfts Blauw

Bij Heinen Delfts Blauw zijn we groot fan van huisjes in ons assortiment. Die hebben we in verschillende formaten, maar ook in allerlei kleuren. Ze worden vaak gebruikt om leuk neer te zetten in de vensterbank of in de keuken, maar ze zijn op nog veel meer plekken te gebruiken. Vaak worden ze als setje neergezet in de keuken op de kastjes. Het oogt heel leuk en je hebt meteen een soort eye-catcher in de woning. Maar dan wel op een subtiele manier, want ze zijn nog altijd sterk in hun eenvoud. We hebben de gouden huisjes ook geschikt gemaakt voor een waxinelichtje. Dat geeft een heel warm en gezellig licht. Net alsof je echt langs verlichte woningen loopt. Goud is tijdloos en is in bijna ieder interieur terug te vinden. Wacht niet langer en bestel jouw gouden huisjes in verschillende soorten!

Delfts blauwe huisjes 

Uiteraard hebben we niet alleen gouden huisjes, maar ook huisjes in het klassieke Delfts blauw. Deze huisjes worden vaak op en in kastjes geplaatst om het interieur op te vrolijken en een stukje Nederland in huis te hebben. Het Delfts blauw is naturlijk onmisbaar in Nederland en we zijn er trots op. Dat laten we zien door onze producten te dompelen in Delfts blauw. Het is opvallend en iedereen herkent het! Het stigma van ouderwets is verleden tijd, want Delfts blauw is enorm modern en hip. Dat laten we zien met onze producten die met alles te combineren zijn. Houd je meer van landelijk? Dan zijn de producten met een landelijk tafereeltje voor jou. Liever een modern en strak servies? Dan is onze Blauw Vouw collectie echt iets voor jou!