Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5413 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Dienbladen

Producten

0 producten
Nog geen producten

Dienbladen van Heinen Delfts Blauw

Bij Heinen Delfts Blauw hebben we alles met betrekking tot servies en het feestelijk dekken van een tafel. Om het makkelijk te maken hebben we daarvoor ook mooie dienbladen. Ze zijn dus praktisch om alle spullen te verplaatsen, maar ook om leuk om neer te zetten. Dankzij de mooie tafereeltjes die erop afgebeeld zijn ze namelijk heel leuk om naar te kijken wanneer ze op een kast staan. Maak het af met een vaasje en bloemen en je hebt een prachtig opvallend item in je woning! 

Een compleet servies met een dienblad

Vaak wordt een dienblad op tafel gebruikt om bijvoorbeeld een waterkaraf op te zetten of lekkere hapjes te presenteren. Maakt het ook makkelijker, want dan hoef je niet allerlei bakjes en schaaltjes te gebruiken. Het dienblad is ook bij uitstek geschikt om ontbijtjes op bed te serveren! Absoluut een aanrader, want dat maakt het eten nog veel lekkerder. We hebben verschillende soorten, dus kies jouw favoriet en verras vrienden en familie met een feestelijk dienblad van Heinen Delfts Blauw!