Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Blogs

Avondbloem servies: zwoele bloementuin op je bord

Geniet van de zwoele, lange avonden met heerlijk eten, goed gezelschap en een sfeervol servies. Avondbloem is een servies met een minimalistische vormgeving en een verstild design. De weelderige bloemen hebben de kleur van Delfts blauwe verf vóórdat deze de oven in gaat. De zwart-grijze tinten worden aangevuld met goudaccenten en doen denken aan een bloementuin wanneer de avond valt. 

De top 10 best verkochte Delfts blauwe producten

Een top 10 van onze best verkochte Delfts blauwe producten! Met een voortdurend groeiende collectie Delfts blauw aardewerk, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom schiet deze top 10 je te hulp en ontdek je de favoriete items van andere Delfts blauw liefhebbers!

Bloemschikken tips voor grote vazen

Grote vazen zijn schitterend, maar ze zijn niet altijd even makkelijk om je boeket bloemen in te schikken. Je hebt vaak veel bloemen nodig, kleine bloemen zakken weg of de bloemen hebben juist teveel ruimte en vallen opzij. Daarom komen we met een paar handige tips om ook onze grootste en mooiste bloemenvazen te vullen met een schitterend boeket.

Melkbusvazen: boerse nostalgie op tafel

Nieuw in onze collectie! Vazen in de vorm van een oud-Hollandse melkbus. Deze nostalgische melkbus vormt een leuk model voor een gloednieuwe bloemenvaas, waar je een groot boeket weidebloemen in kwijt kunt. Een stukje boerse charme voor op de keukentafel.

Maak je huis gezellig voor Pasen!

In plaats van paaseitjes speuren, gaan we leuke artikelen voor in huis zoeken! Pasen is een tijd van het jaar waarbij we denken aan zon, heel veel kleur en nieuw leven. Het is daarom niet raar dat we dit seizoen overal vrolijke, frisse kleuren terug zien komen. We hebben de fleurigste vazen, wandborden en andere decoratieve items uit onze collectie voor je uitgezocht en als kers op de taart; een schitterend servies voor Pasen uitgezocht. Ga je (paas)mandje maar vullen!

Koninklijk bezoek bij Heinen Delfts Blauw

De ambassadeurs van Stichting Lymph&Co volgden een workshop Delfts blauw schilderen op het hoofdkantoor van Heinen Delfts Blauw in Putten. Schaatsicoon Marianne Timmer, prinses Annette van Oranje, prinses Aimée van Oranje, Monique des Bouvrie en Marie-Jose Helle-Willemsen van Stichting Lymph&Co schilderden geheel naar eigen ontwerp Delfts blauwe wandborden die voor de stichting geveild gaan worden.

Richard Hutten ontwerpt nieuwe collectie voor Heinen Delfts Blauw

Wereldwijd staat hij bekend als hét gezicht van Dutch design. Richard Hutten leeft en ademt kunst en design. Met zijn speelse en onconventionele ontwerpen wil hij inspelen op de fantasie van mensen en vooral mooie en optimistische kanten uitlichten. Zijn nieuwe wandborden voor Heinen Delfts Blauw ontrafelen de schoonheid van oud-Hollandse meesterwerken en vormen intrigerende kunstwerken voor aan de muur.

Unieke huwelijkscadeaus voor het leven

Wat een feest! Twee dierbare personen uit je leven gaan trouwen. Als herinnering aan die bijzondere dag, zoek je een uniek huwelijkscadeau om aan ze te geven. Heb je al aan deze bijzondere huwelijkscadeaus gedacht?  

Woontrend eclectisch: het beste uit meerdere werelden

Elke woonstijl en trend heeft wel iets moois te bieden waar je blij van wordt. Merk je dat je het lastig vindt om je aan één stijl te houden en switch je continu tussen interieurtrends en oude klassiekers, grote kans dat de eclectische woonstijl je op het lijf geschreven is. Deze gewaagde, creatieve interieurstroming is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid waar geen grenzen aanzitten. Ontdek alles over deze trend en hoe je hem in je huis vormgeeft.

Delfts blue Valentine's gifts

Het ideale cadeau voor valentijn!

Rozen verwelken, bloemen vergaan maar Delfts blauw blijft altijd bestaan. Vier de liefde deze Valentijnsdag met Heinen Delfts Blauw en verras jouw soulmate met een leuk setje Delfts blauwe sieraden die we speciaal voor jullie hebben samengesteld. Vier de liefde!

Blauw Vouw finalist van de Tableware International Awards of Excellence

Ons Blauw Vouw servies is genomineerd als finalist van de Tableware International Awards of Excellence. In de categorie koffie- & theeservies is dit opvallende servies van de Nederlandse designer Romy Kühne aangemerkt als favoriet door een internationale vakjury. Op de vakbeurs Ambiente in Frankfurt wordt zondag de winnaar bekendgemaakt. 

Teckel Nhaan servies uitgekozen als finalist!

Jaaa, wat zijn we trots op onze kleine teckel Nhaan! Het Delfts blauwe servies van deze lieve hond is finalist voor de 2024 Tableware International Awards of Excellence. Dat betekent dat een internationale jury net zo verliefd is geworden op het teckeltje van Janny van der Heijden, als de rest van Nederland! Duimen jullie mee voor Nhaan dat zij de hoofdprijs in de wacht sleept?