ga naar de content
menu
terug naar overzicht

Winactie bij Heinen Delfts Blauw!

Doe mee aan onze winactie en maak wekelijks kans op een mooie prijs! Maak een selfie met één van onze grootste Delfts blauwe vazen ter wereld en deel hem op social media. Uit alle inzendingen trekken we elke week een winnaar.

De winactie loopt de hele maand augustus en meedoen is eenvoudig! In onze winkels op De Munt in Amsterdam en bij De Delfts Blauw Fabriek vlakbij het centrum van Delft, staan de twee grootste Delfts blauwe vazen ter wereld. De vazen van ruim drie meter hoog zijn helemaal met de hand gemaakt en beschilderd. In december 2019 haalden de vazen het nieuws doordat ze op spectaculaire wijze onthuld werden in Delft. Sindsdien reizen de vazen door het land, zodat elke Delfts blauw-liefhebber de mogelijkheid heeft om ze in het echt te bewonderen.

Gedurende de actieperiode blijven de vazen op hun plek in onze winkels staan. Breng een bezoek aan de winkel, maak een selfie met de vaas en deel de foto op social media (Instagram, Facebook of Twitter). Gebruik de hashtags #heinendelftsblauw en #degrootstedelftsblauwevazen zodat wij de foto's makkelijk kunnen terugvinden. Uit alle inzendingen trekken we elke week een winnaar die via een persoonlijk bericht door ons op de hoogte wordt gebracht.

De winnaar krijgt een cadeaubon ter waarde van €50,- op de hele collectie van Heinen Delfts Blauw die te besteden is in één van onze winkels of in de webshop. De winnaars krijgen elke vrijdag in de maand augustus van ons bericht. Meedoen mag met meerdere foto's. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Ook houden we op zaterdag 22 augustus een grote kortingsactie, waarbij we één dag lang 20% korting geven op de gehele collectie* in al onze winkels**.

* Met uitzondering van reeds afgesprijsde artikelen.

** Met uitzondering van onze webshop.  

deel dit bericht op
vorige volgende

verder lezen

Zo maak je een stijlvol Delfts blauw interieur

Zo maak je een stijlvol Delfts blauw interieur

lees meer
Nieuwe collectie wandborden: lekker tropisch!

Nieuwe collectie wandborden: lekker tropisch!

lees meer
Nieuwe collectie wandborden: vrolijke vogels!

Nieuwe collectie wandborden: vrolijke vogels!

lees meer