ga naar de content
menu
terug naar overzicht

Urn kopen of bestellen: bijzonder en persoonlijk bij Heinen Delfts Blauw

Een urn is een bijzonder aandenken aan een geliefde en neemt daarom een belangrijke plaats in in huis. Bij Heinen Delfts Blauw helpen we graag in deze moeilijke periode om het regelen van een urn zo makkelijk mogelijk te maken met onze nieuwe collectie urnen. De urnen zijn wit geglazuurd, maar kunnen ook met elk gewenst patroon beschilderd worden. Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben we ook al een paar standaard ontwerpen in de collectie opgenomen waaruit gekozen kan worden.

Urnen, stijlen en verschillende formaten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Een urn is een voorwerp van onschatbare waarde en is een tastbare herinnering aan een dierbare waarvan u afscheid hebt moeten nemen. We begrijpen daarom maar al te goed dat een urn een persoonlijke afspiegeling mag zijn. We hebben daarom as urnen van verschillende formaten en vormen ontworpen en in onze collectie opgenomen. Zo hebben we traditionele urn vormen ontworpen met een inhoud van 1 liter en met een verzonken deksel. Dit formaat wordt ook wel gezien als een kleine urn. De grote urn heeft een bekende bolvorm met deksel, met een inhoud van 3 liter. De kelkvormen met een bol deksel, zijn wat opvallender van ontwerp en hebben een inhoud van 4,5 liter. Een kleine urn kopen is een fijne optie wanneer u een urn zoekt die niet prominent in het zicht staat, maar wat wel als een dierbare herinnering altijd aanwezig is.

urnen Delfts Blauw

Delfts blauwe urn of sereen witte glazuur

De urnen van Heinen Delfts Blauw zijn te bestellen met een sereen witte glazuur. Dit is tijdloos, klassiek en sereen. We hebben bij elk formaat urn ook een Delfts blauw ontwerp gemaakt, die door onze meesterschilder in de Delfts blauwe schilderkunst met de hand wordt aangebracht. Zo hebben we een bloemendecor waarbij de bloemen van hun plek lijken te komen en rondom de vaas dwarrelen, een patroon waarbij de bloemenpracht als het ware door de urn heen lijken te breken. Ook hebben we een ontwerp gemaakt van een winters bos, een minimalistisch ontwerp, waarbij alleen het Delfts blauwe vogeltje de aandacht trekt en symbool staat voor nieuw leven wat altijd weer na de winter komt. Een ander ontwerp combineert Delfts blauw met groentinten. Deze urn is gebaseerd op onze Nature Design collectie vazen die geinspireerd zijn op 17e eeuwse schilderijen en de Jugendstil. Zit er geen ontwerp bij wat u aanspreekt, maar wilt u wel graag een Delfts blauwe urn kopen? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Onze meesterschilder maakt dan op basis van uw wensen een ontwerp voor de urn en maakt deze na goedkeuring in ons eigen atelier.  Natuurlijk is het bij zowel de witte urnen als de Delfts blauwe urnen mogelijk om namen en data toe te voegen. 

Urn kopen online

Een urn online kopen is de snelste en gemakkelijkste manier om de urn die bij uw wensen past te vinden. Bij Heinen Delfts Blauw wordt een bestelling die voor 15:00 uur op een werkdag geplaatst is, dezelfde dag nog verzonden. Ook bieden we de mogelijkheid aan om de urn in een van onze fysieke winkels in Amsterdam, Delft of in Putten op te halen als u zich hier prettiger bij voelt. Let er wel op dat de levertijd langer wordt wanneer er een patroon of namen en data op de urn geschilderd moeten worden. Twijfelt u of de levertijd van de urn snel genoeg is, neem dan ten alle tijden contact met ons op voor informatie over de exacte verwerkingstijd, de vordering van uw bestelling en wanneer de urn geleverd gaat worden. Omdat we een expert zijn op het gebied van porselein en aardewerk wereldwijd verzenden, verpakken we de urn zodanig dat deze onderweg geen schade op kan lopen. Wanneer u bij Heinen Delfts Blauw een urn besteld kunt u rekenen op persoonlijke betrokkenheid en korte lijntjes. Omdat alles in ons eigen atelier gemaakt wordt, waar zowel de meesterschilder werkt en vanwaar de urn ook verzonden wordt, hebben we altijd goed zicht op uw bestelling. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Urn kopen in de winkel

Koopt u liever een urn in de winkel, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We begrijpen dat u misschien de urn eerst in het echt wilt zien, even vast wilt houden of even in gesprek gaat met een winkelmedewerker om uw wensen te bespreken. De urnen zijn ook te koop bij de fysieke winkels van Heinen Delfts Blauw en onze medewerkers staan voor u klaar om u uitleg te geven en om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hierna besluiten om de urn via de winkel te bestellen of alsnog via de webshop. Voor welke manier u ook kiest, we staan voor u klaar om het proces zo eenvoudig en efficient mogelijk te laten verlopen zodat u op korte termijn de urn van uw wensen in handen heeft.

deel dit bericht op
vorige volgende

producten bij deze blog

direct leverbaar
€145,00

direct leverbaar
€90,00

direct leverbaar
€200,00

direct leverbaar
€200,00

verder lezen

Hoe past een urn in je interieur?

Hoe past een urn in je interieur?

lees meer
De 5 leukste bordjes aan de muur in 2021

De 5 leukste bordjes aan de muur in 2021

lees meer
De mooiste porseleinen serviessets!

De mooiste porseleinen serviessets!

lees meer