ga naar de content
menu
terug naar overzicht

Trend voor kerst 2020: Delfts blauw & rood!

De kerstperiode is de tijd van het jaar om het extra gezellig te maken in huis. Lichtjes, groene hulst, rode kerststerren en... Delfts blauw. De trendkleur van 2020 deze kerst is niets minder dan Delfts blauw!

De tijdloze Delfts blauwe kleur sluit schitterend aan bij de traditionele kleuren die we veel zien tijdens de kerst. Het warme rood en donkergroen vormen een mooi contrast met het frisse en heldere Delfts blauw met wit. Het glanzende porselein weerkaatst ook nog eens het knusse kaarslicht of de lichtjes uit de kerstboom en kan na de kerstperiode opnieuw gebruikt worden in combinatie met vrolijke lentekleuren. Kortom, wij zijn erg blij met deze trend van dit jaar die ons op het lijf geschreven is!

In de kerstcollectie van Heinen Delfts Blauw vind je exclusieve handbeschilderde kerstballen, met traditionele Delfts blauwe patronen maar ook met een moderne twist. Naast de handgemaakte collectie hebben we ook een mooie reeks kerstballen aan ons assortiment toegevoegd die prachtig passen bij de duurdere handbeschilderde kerstballen. Zo hebben we leuke Delfts blauwe noten met een gouden hoedje, een moderne kerstengel aan een blauw lintje, een Delfts blauwe sneeuwpop met een oranje wortelneus en een kerstster met minimalistische Delfts blauwe bloesem erop. Daarnaast is het ook leuk om traditionele Delfts blauwe vazen om te toveren tot een sfeervolle kerstcreatie, zoals een tulpenpiramide vol hulst waardoor het op een porseleinen kerstboom lijkt of dekselpullen met een rode strik.

Mix en match de kerstdecoratie voor een unieke, maar bovenal sfeervolle kerstboom en dek de tafel met een prachtig Delfts blauw servies voor het kerstdiner! En die Delfts blauwe kerstdecoratie van de mooiste kwaliteit porselein? Die kan elk jaar weer opnieuw uit de kast gehaald worden, want dat verliest zijn charme of waarde nooit.

deel dit bericht op
vorige volgende

verder lezen

Hoe past een urn in je interieur?

Hoe past een urn in je interieur?

lees meer
De 5 leukste bordjes aan de muur in 2021

De 5 leukste bordjes aan de muur in 2021

lees meer
De mooiste porseleinen serviessets!

De mooiste porseleinen serviessets!

lees meer