ga naar de content
menu
terug naar overzicht

Proost op een speciaal nieuw jaar: 2021!

Vaarwel 2020 en welkom 2021! Hert Bier en Heinen Delfts Blauw komen met een gloednieuw oer-Hollands bier: Speciaal Leven! Een Oranje feestbier, in een bijzondere Delfts blauwe fles die de komst van een speciaal nieuw jaar viert.

Wel of geen vuurwerkverbod, een beperkt aantal gasten op bezoek en afstand houden van elkaar. De feestdagen zien er compleet anders uit dan normaal door de coronamaatregelen. Meer dan ooit missen we gezelligheid, een omhelzing en de vrijheid om te gaan en staan waar we willen. Eenzaamheid neemt vaak toe tijdens de feestdagen en dat is dit jaar alleen maar erger geworden.

Wij zijn daarom helemaal klaar met 2020 en kijken enorm uit naar de jaarwisseling. Een symbolische afsluiting van een bizar jaar. Met de komst van 2021 proosten we op een speciaal jaar waarin we COVID-19 uit laten doven, de winkelstraten weer gevuld worden, de restaurants en barretjes uitpuilen van de mensen en dat geliefden elkaar weer in de armen sluiten. Kortom, een jaar waarin we vieren dat de gewone dingen in het leven eigenlijk heel speciaal zijn.

Geef deze wens voor 2021 door met het nieuwe bier Speciaal Leven, een Oranjebier in een Delfts blauw jasje. Ontworpen door Heinen Delfts Blauw, gebrouwen door Hert Bier. Proost samen, op afstand of via een video, en luid het nieuwe, speciale jaar feestelijk in.

#wensvoor2021 #gewoonisheelspeciaal #vaarwel2020

deel dit bericht op
vorige volgende

verder lezen

Hoe past een urn in je interieur?

Hoe past een urn in je interieur?

lees meer
De 5 leukste bordjes aan de muur in 2021

De 5 leukste bordjes aan de muur in 2021

lees meer
De mooiste porseleinen serviessets!

De mooiste porseleinen serviessets!

lees meer