ga naar de content
menu
terug naar overzicht

Hoe verzenden wij breekbaar Delfts blauw aardewerk

Kwetsbaar Delfts blauw aardewerk verzenden is een kunst op zich. Ons personeel gaat zorgvuldig te werk en gebruikt waar mogelijk alleen milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Zo verzekeren wij dat de klant altijd een puntgaaf product thuis ontvangt. Wereldwijd.

Delfts blauw schilderwerk kan al snel erg kostbaar zijn en onze producten vliegen letterlijk de hele wereld over. Een zorgvuldige verzending is daarom van het grootste belang. We willen dat een 7-delige handbeschilderde tulpenvaas zonder brokken aankomt in de Verenigde Staten, net als die gedetailleerde en gepersonaliseerde wandbord die toevallig een paar straten verderop bezorgd moet worden. Elke bestelling wordt met dezelfde zorg verpakt en verzonden.

Om te garanderen dat we een tevreden klant hebben, versturen we onze pakketten met betrouwbare verzendservices. De producten worden verzekerd verstuurd en mocht er ondanks het zorgvuldige inpakwerk toch een item met schade aankomen, dan sturen we zonder moeite een nieuw exemplaar toe. De tevredenheid van onze klanten staat voorop!

Bij het inpakken van de producten gebruiken we zoveel mogelijk alleen maar milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Zo hebben we veel verschillende formaten dozen, zodat een doos niet onnodig veel gevuld hoeft te worden met opvulmateriaal. De breekbare items worden zorgvuldig gewikkeld in een stevige doos omhuld door speciaal papier wat veel schokken absorbeert. Ook blijven we voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe manieren om nog milieuvriendelijker te werk te gaan.

 

 

Nicole Westerhuis: "Mooie, overzichtelijke webwinkel! Levering was snel. De producten waren stevig verpakt, mooi ingepakt en er zat een persoonlijk briefje bij. Dat laatste vind ik altijd iets extra’s hebben! Kortom; ik zou hier zo weer bestellen!"

 

Roos: "Netjes en goed verpakt geleverd om beschadiging te voorkomen."

 

Jessica: "Snelle levering en goede after sales. Foutje in één van de borden ontdekt, binnen dag had ik nieuw bord. Mooie producten en goede service!" 

Bovengenoemde reviews zijn afkomstig van klanten op WebwinkelKeur.

deel dit bericht op
vorige volgende

verder lezen

Nieuwe vazen uit de Blauw Bloesem en Blauw Vouw collectie!

Nieuwe vazen uit de Blauw Bloesem en Blauw Vouw collectie!

lees meer
Volg een masterclass Delfs blauw schilderen!

Volg een masterclass Delfs blauw schilderen!

lees meer
Winactie bij Heinen Delfts Blauw!

Winactie bij Heinen Delfts Blauw!

lees meer