ga naar de content
menu
terug naar overzicht

GLUE amsterdam in de Munttoren van Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw doet mee aan GLUE amsterdam, een design route die drie dagen duurt en gericht is op Amsterdamse ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galleriën en andere collega's. Alle locaties zijn met elkaar verbonden en bieden een interessant programma voor het publiek om kennis te maken met hun product.

Breng een bezoek aan de Heinen Delfts Blauw winkel in de Munttoren tijdens het GLUE amsterdam evenement. Hier laten verschillende ontwerpers hun creaties voor Heinen Delfts Blauw zien en een selectie van hun eigen producten. Zo tonen Debbie WijskampRomy Kühne en Geke Lensink hun populaire Blauw Bloesem, Blauw Vouw en Blauw Festival serviezen. Jacob de Baan presenteert zijn schitterende Blu Halo lamp die helemaal met de hand in Delfts blauwe stijl geschilderd is, Sylvain Tegroeg is de ontwerper van de reeks vazen onder de naam De Blauwe Fiets en Richard Hutten toont Nieuw Blauw & Stapel Blauw. Ook Heiko Balster en Piet Hein Eek zijn aanwezig. Kom gezellig binnen en drink een kopje koffie met de ontwerpers en ontdek het idee achter hun bijzondere ontwerpen.

Ook eigenaar Jorrit Heinen van Heinen Delfts Blauw is aanwezig  en geeft een demonstratie over het maakproces van zijn vernieuwende Waterval collectie. Modern, handgemaakt Delfts blauw met als doel om ook de Nederlandse huishoudens te bereiken die wel houden van het eeuwenoude ambachtsproduct, maar op zoek zijn naar minder traditionele vormen en design. Jorrit geeft zijn demonstratie op vrijdag 18 september tussen 11:00 en 12:00 uur.

 

GLUE amsterdam duurt van vrijdag 18 september tot en met zondag 20 september.

Bezoekersinformatie:

Heinen Delfts Blauw

Muntplein 12

1012 WR, Amsterdam

Openingstijden: dagelijks van 10:00 - 18:00 uur.


 

deel dit bericht op
vorige

verder lezen

Nieuwe moderne collectie handschilderwerk Heinen Delfts Blauw

Nieuwe moderne collectie handschilderwerk Heinen Delfts Blauw

lees meer
Nieuwe vazen uit de Blauw Bloesem en Blauw Vouw collectie!

Nieuwe vazen uit de Blauw Bloesem en Blauw Vouw collectie!

lees meer
Volg een masterclass Delfs blauw schilderen!

Volg een masterclass Delfs blauw schilderen!

lees meer